Faciliteter på Svinkløv Camping

Servicebygninger

Svinkløv Camping har 2 servicebygninger og et fælleshus. Du kan se deres placering på Pladskortet.

Servicebygning Vest er indrettet med herre- og dameafdeling, et familierum, et urinal, pusle/baderum til børn og ude-/inde køkken.

Desuden finder du et hundebad.

Servicebygning Øst er indrettet med unisex bade- og toiletforhold. Her finder du også et pusle/baderum til børn. Der er separate familierum, et rummeligt og velfungerende køkken, et særligt fiskekøkken, samt et vaskeri med vaskemaskiner og tørretumbler. 

Der er et særligt handicapvenligt bad og toiletrum – bed om at få nøgle til dette toilet.

Desuden har vi et fælleshus, hvor der er mulighed for at låne/bytte bøger, spise eller sidde.

Kæledyr er ikke tilladt i vores bygninger.

Alle vores bygninger er røgfrie.

WIFI

På Svinkløv camping kan du nyde omgivelserne og koble af fra alt det der kan forstyrre dig i hverdagen. Vi opfordrer derfor til, at du slukker telefonen og lægger computeren fra dig.
I Fælleshuset er der spil og bøger til fri afbenyttelse og vi håber at omgivelserne de kan lægger op til skønt samvær eller fordybelse i en god bog.

Her på Svinkløv Camping tilbyder vi dog frit trådløst internet.
Der er ingen sikkerhed på, at Wi-Fi-signalet er lige godt alle steder på pladsen, da Wi-Fi-signalet svækkes, hver gang den skal gå igennem træer og campingvogne og andre genstande.

Wifi er gratis på pladsen og hedder:

“Svinkloev-wifi”

Legepladsen

En sjov og spændende legeplads er en vigtig aktivitet, når børnene skal more sig sammen og eventuelt finde nye venner på campingpladsen. Her kan børnene mødes på lige vilkår og skabe deres ferievenskaber, mens de er på camping.

Svinkløv Camping tilbyder flere legepladser, hvor der er mange timers underholdning for børn i alle aldre. På legepladserne kan børnene hygge sig i naturen med hoppepuder, gynger, sandkasser, klatrestativ og svævebane, beach volley bane og vores store fodboldbane, hvor der også er en basket ball kurv.

For os her på Svinkløv Camping er det vigtigt, at forældrene trygt kan sende børnene hen på en børnevenlig legeplads. Fodboldbanen er hegnet ind, for at sikre børnene ikke løber ud på vejen for at hente en bold, der er blevet skudt lidt for langt.

Fodboldbanen er noget af det første, du møder, når du kommer ind på campingpladsen. De resterende spændende aktiviteter er fordelt på 3 legepladser rundt omkring på campingpladsen.

Kom selv og prøv vores faciliteter

Smart Strømsystem

Vi har et rigtig smart SMS-system, så man som fastligger selv kan tænde og slukke for strømmen på sin plads. Det vil sige at man kan tænde fx et par timer inden man ankommer, så er der evt. varme i vognen og køleskabet er koldt.

Modsat kan men selvfølgelig også slukke for det hele, så er man fri for at tage stikket ud for at være sikker på alt er slukket. Med dette system kan man også nemmere selv følge med i hvor meget strøm man bruger.

Skulle du/I have spørgsmål til ovenstående eller ønsker du/I at vide mere, er du/I meget velkommen til at kontakte os på mail info@svinkloevcamping.dk eller +45 50202530