Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Svinkløv Camping

Handelsbetingelser for Svinkløv Camping

Salgs- og leveringsbetingelser
I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af booking og online booking. Du kan blandt andet læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere.

Betaling
Alle priser oplyst i online bookingsystem er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter medmindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online bookingsystem. Der opkræves gebyr iflg. Gældende regler fra nets. Betaling kan ved booking via e-mail gennemføres som betalingslink.

Informationer om handel på internettet
Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem. Du er, som forbruger, som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du, som forbruger, skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dkwww.fdih.dk.

Forsendelse og levering
Du vil ved booking og betaling af en hytte, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn modtage en bekræftelse, af det bestilte produkt. Booker du plads via e-mail vil du ligeledes modtage en bekræftelse.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos Svinkløv Camping på ankomstdagen og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen. Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte bekræftelse. Der refunderes ikke ubrugte dage når du er påbegyndt din ferie og din plads kan ikke sælges videre til andre i løbet af opholdet

Fortrydelsesret og refusion

Du har mulighed for, at afbestille din booking på følgende vilkår:   

  • Ved booking betales opholdets fulde pris.
  • Ved afbestilling tidligere end 30 dage før ankomst, refunderes 75% af opholdets pris.
  • Ved afbestilling 9-29 dage før ankomst, refunderes 50% af opholdets pris.
  • Ved afbestilling 0-8 dage før ankomst, refunderes 0% af opholdets pris.

Ved annullering eller ændringer til din ordre SKAL dette meddeles skriftligt på e-mail. Besvar den mail som du modtog bookning på.

  • Ved afkortning/hjemrejse før opholdes udløb, sker der ingen refusion.
  • Man kan ikke videregive eller sælge sit ophold til andre.
  • Man kan Ikke bytte personer under et ophold.

 

Force Majeue                                                                                                                                    

Såfremt lejemål forhindres pga. force majeure (naturkatastrofer, strejke, krigshandlinger, optøjer, epidemi, pandemi o. lign.) er Svinkløv Camping ikke erstatningspligtig for afbrudt eller ikke gennemførte ophold.

Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.

Registrering af oplysninger
Svinkløv Camping registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men Svinkløv Camping beholder registreringen i 5 år.

Svinkløv Camping anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server.

Vi bestræber os på at levere hvad gæsten ønsker, men forbeholder sig retten til at ændre enhver booking foretaget af en bestemt plads/hytte til en plads/hytte af tilsvarende standard, uden af bookingen derved kan betragtes som ugyldig. Vi frasiger os ethvert ansvar for forkerte priser og udregninger.

Virksomhedsoplysninger
Svinkløv Camping ApS
Svinkløvvej 541
9690 Fjerritslev
Tlf.: 50202530
E-mail: info@svinkloevcamping.dk
Cvr.:41640197 

Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer.