Området & Naturen

Vandre- og cykelruter

I Svinkløv Plantage og den nærliggende Kollerup Klitplantage ligger en række smukke afmærkede ruter; både hvis du er til fods, på cykel, eller til hest. 

 Se mere her

Er du til en længere udflugt i et helt unikt naturområde, kan vi anbefale den nyanlagte Tranum-Fosdal rute, der i sin fulde længde er 11 km lang, og som byder på både spektakulær udsigt og naturskønne oplevelser. Turen starter ved naturlegepladsen i Tranum, og undervejs krydser du blandt andet Jammerbugtens højeste punkt, Bavnehøj, på 83,4 meter.

Se mere her

En god bid mad

Trænger du til at slippe for at lave maden selv, er der både mulighed for at gå på restaurant, café eller tage noget nemt take-away med hjem – alt sammen i køreafstand fra Svinkløv Camping.

Svinkløv Camping er nabo til det smukke og historiske Svinkløv Badehotel. Men vi kan bestemt også varmt anbefale Hotel Nor restaurant som ligger kun små 4 km fra Campingpladsen.

Se mere her

Er du til pizza, tournedos eller noget helt tredje, så har restauranterne og caféerne i nabobyerne Slettestrand og Fjerritslev masser at byde på.

Se mere her eller her

Med Vesterhavet som nærmeste nabo er det nærliggende at drømme om friskfanget fisk til aftensmad. Dem byder Thorupstrand Fiskehus på – både i restauranten og til at tage med hjem. 

Indkøbsmuligheder

Fra Svinkløv Camping er der ikke langt til flere velassorterede supermarkeder, blandt andet  SuperBrugsen og Meny, også i Brovst er der flere supermarkeder at vælge imellem.

Er du på udkig efter en slagterbutik, finder du Slagter Palle i Østergade i Fjerritslev, mens friske fisk kan købes i Thorupstrand Røgeri – kendt fra ”Gutterne på kutterne”. 

Se mere her

Oplevelser tæt på svinkøv camping

I Svinkløv Plantage tæt på campingpladsen er det muligt at tage en ridetur. Her kan du ride på din egen hest eller med en hest fra guidet tur

Hos Svinkløv turridning kan man oplev en ridetur i det kuperede terræn og nyde Vesterhavet på en islandsk hest.

Ejern Katrine står selv for de guidede ture på hesteryg for små og store grupper. 

Tjek deres Facebook ud og få flere detaljer om hvordan du  kommer på hesteryg i den smukke natur ved Campingpladsen.

Svinkløv turridning Facebook 

Oplevelser tæt på svinkøv camping

Er det nogle andre hestekræfter som du kunne tænke dig, så er det også muligt.

Tæt på campingpladsen her muligt at leje en tur på en Puch Maxi.

Det er som at se dig selv som “Peter Ingemann fra tv” 

Du oplever en tur rund  på en Puch Maxi i Svinkløv og slettestrand. På din tur kommer du ud forbi Svinklovene og vores campingplads hvor man har mulighed for at taget et stop.

Her kan du nyde en kop kaffe og kage eller bare en is.

Lyder det som en oplevelse som du bare må prøve? Er det muligt at leje de skønne Puch Maxi på Hotel Nor

God tur på disse hestekræfter i smukke omgivelser.

Forlystelser

Knap 40 minutters kørsel fra Svinkløv Camping ligger Fårup Sommerland, som børn og barnlige sjæle elsker og vender tilbage til år efter år. Her er et oplagt udflugtsmål for hele familien! 

Se mere her

I Aalborg, ca tre kvarters kørsel fra campingpladsen, ligger Aalborg Zoo, hvor I kan nyde en hyggelig dag med familie og venner.

Se mere her

På VisitAalborg kan du læse mere om, hvad ”Nordjyllands hovedstad” har at byde på.

Se mere her

Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer.

Der er masser at opleve, når du bor på Svinkløv Camping