Området & Naturen

Oplevelser rundt om Svinkløv Camping

Vandre- og cykelruter

I Svinkløv Plantage og den nærliggende Kollerup Klitplantage ligger en række smukke afmærkede ruter; både hvis du er til fods eller på cykel. 

 Se mere her

Er du til en længere udflugt i et helt unikt naturområde, kan vi anbefale den nyanlagte Tranum-Fosdal rute, der i sin fulde længde er 11 km lang, og som byder på både spektakulær udsigt og naturskønne oplevelser. Turen starter ved naturlegepladsen i Tranum, og undervejs krydser du blandt andet Jammerbugtens højeste punkt, Bavnehøj, på 83,4 meter.

Se mere her

En god bid mad

Trænger du til at slippe for at lave maden selv, er der både mulighed for at gå på restaurant, café eller tage noget nemt take-away med hjem – alt sammen i køreafstand fra Svinkløv Camping.

Svinkløv Camping er nabo til det smukke og historiske Svinkløv Badehotel, og vi kan varmt anbefale deres restaurant. 

Se mere her

Er du til pizza, tournedos eller noget helt tredje, så har restauranterne og caféerne i nabobyerne Slettestrand og Fjerritslev masser at byde på.

Se mere her eller her

Med Vesterhavet som nærmeste nabo er det nærliggende at drømme om friskfanget fisk til aftensmad. Dem byder Thorupstrand Fiskehus på – både i restauranten og til at tage med hjem. 

Se mere her

Indkøbsmuligheder

Fra Svinkløv Camping er der ikke langt til Hjortdal Købmand eller Dagli’Brugsen i Tranum, der begge har et godt sortiment. I Fjerritslev finder du flere velassorterede supermarkeder, blandt andet  SuperBrugsen og  Meny, også i Brovst er der flere supermarkeder at vælge imellem.

Er du på udkig efter en slagterbutik, finder du Slagter Palle i Østergade i Fjerritslev, mens friske fisk kan købes i Thorupstrand Røgeri – kendt fra ”Gutterne på kutterne”. 

Se mere her

Besøg et mikrobryggeri

Mikrobryggerier skyder op flere steder i Jammerbugten, og er du interesseret i lokalt produceret øl – og måske en rundvisning på bryggeriet – kan vi foreslå Bugtens Bryghus i Bratbjerg.

Se mere her

Forlystelser

Knap 40 minutters kørsel fra Svinkløv Camping ligger Fårup Sommerland, som børn og barnlige sjæle elsker og vender tilbage til år efter år. Her er et oplagt udflugtsmål for hele familien! 

Se mere her

I Aalborg, ca tre kvarters kørsel fra campingpladsen, ligger Aalborg Zoo, hvor I kan nyde en hyggelig dag med familie og venner.

Se mere her

På VisitAalborg kan du læse mere om, hvad ”Nordjyllands hovedstad” har at byde på.

Se mere her

Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer.

Der er masser at opleve, når du bor på Svinkløv Camping