Kunne du tænke dig en skøn ferie ved havet, hvor du kan opleve den danske vestkyst og nyde en afslappende ferie i smukke omgivelser? Så skal du vælge Svinkløv Camping i Nordjylland. Beliggende ved Slettestrand, tæt på Blokhus og Svinkløv, er Svinkløv Camping det ideelle feriemål for dem, der søger camping ved Vesterhavet.

Når du tager på camping Vesterhavet, vil du opleve den unikke natur, der kendetegner Vesterhavet. Du kan tage en dukkert i havet, gå en tur langs stranden og nyde den friske havluft. Du kan også tage en tur til Blokhus og opleve de livlige byer og de mange attraktioner i området.

Når du er på camping Vesterhavet hos os, kan du vælge mellem en campingplads til dit eget telt eller en hytte med fantastisk udsigt over skønne Slettestrand. Alle pladser er udstyret med strøm. Du har også adgang til moderne faciliteter, som fx badeværelser, vaskeri og køkken.

For børnefamilier er camping Vesterhavet vise sig at være den perfekte ferie. Børnene kan lege på legepladsen, bygge sandslotte på stranden eller tage på eventyr i de nærliggende skove. For voksne er der også masser af aktiviteter, som fx cykling, fodbold og vandreture langs Vesterhavet.

Camping Vesterhavet – Svinkløv Camping er omgivet af naturskønne områder

Når du besøger os, er du garanteret en ferie i et af Danmarks mest naturskønne områder. Hvis I er en børnefamilie, kan I glæde jer til at opleve naturen på tæt hold. Hvis I fx væger at besøge Svinkløv Plantage, får I mulighed for at opleve de rådyr og dådyr, der færdes der. Det er endnu en grund til at vælge camping Vesterhavet hos os.

Så hvis du leder efter en ferie, hvor du kan opleve naturen og havet i deres fulde skønhed, så bør du vælge camping Vesterhavet. Du vil ikke fortryde det! Vi glæder os til at byde dig velkommen til Svinkløv!

Kontakt venligst Svinkløv Camping i dag på tlf.: (+45) 5020 2530 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: info@svinkloevcamping.dk